Over ons

Mobilemango.nl is de webwinkel voor accessoires voor vrijwel alle smartphones en tablets. We voeren een breed en diep assortiment met bekende merken voor alle Apple producten en de vele andere populaire merken zoals bijvoorbeeld Samsung, LG en HTC.

Ontstaan:

In januari 2009 zag de webshop iPodhoes.nl het licht. Bij de start was het assortiment nog beperkt en verkochten we voornamelijk producten voor de Apple iPod Nano 3G en Apple iPhone 3G. De afgelopen jaren is de populariteit van Apple explosief gestegen en wij hebben deze trend uiteraard gevolgd! Omdat het assortiment steeds breder en gevarieerder werd is besloten om in 2015 over te gaan op een compleet nieuwe webwinkel en een andere naam. De naam van de vorige winkel, iPodhoes.nl, dekte de lading niet meer. Vanaf augustus 2015 zijn we gestart onder de nieuwe naam MobileMango.nl, uiteraard met dezelfde hoge kwaliteit en goede service! Op MobileMango.nl vind je nu NOG meer merken en accessoires voor alle populaire merken smartphones en tablets. 

Assortiment:

We voeren een breed en diep assortiment met producten van bekende merken zoals Belkin, Griffin, Mophie, Element Case, LifeProof, Tune Belt, Piel Frama en Spigen. Omdat niet iedereen perse een bekend merk beschermhoes wil of wellicht een kleiner budget heeft vind je bij ons accessoires en beschermcases in alle prijsklassen. Met dit grote assortiment proberen we onze klant zoveel mogelijk keuze te bieden. We streven er naar om enkel kwaliteit te verkopen en keuren alle producten zelf voordat ze verkocht worden in onze webshop.

Service:

Bij MobileMango.nl staat service hoog in het vaandel en dit wordt gewaardeerd door onze klanten want zij waarderen onze service en producten gemiddeld met een 9,5! (bron:www.trustpilot.nl/Mobilemango). Om onze klanten optimaal van dienst te zijn streven we naar een optimale bereikbaarheid. Zo kun je ons bellen tegen lokaal tarief vanuit Nederland en België en reageren we snel op e-mails. Ook hebben we een handige chatfunctie in onze webshop zodat je snel een vraag kunt stellen. Meer informatie over onze contactgegevens vind je hier. 

Gebruikersgemak:

MobileMango.nl streeft ernaar de winkelervaring van onze klanten zo prettig mogelijk te maken. In juli 2016 is onze vernieuwde webshop gelanceerd met daarin vele verbeteringen ten opzichte van de "oude webshop".  Een van de verbeteringen is dat het assortiment enorm is uitgebreid. Door middel van handige filters kom je snel uit bij de best passende producten voor je smartphone of tablet. Ook vormen we een helder beeld door een uitgebreide productomschrijving en duidelijke foto's bij het product te plaatsen. En mocht je toch nog vragen hebben dan kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Als je op werkdagen (en in Nederland ook op zondag) voor 22:00uur besteld dan wordt de bestelling dezelfde dag verwerkt en verzonden! Zo heb je de bestelling snel in huis, dit is de volgende dag indien de producten op voorraad zijn. 

Algemene bedrijfsgegevens: 

Postadres: MobileMango
  Parallelweg 9
  7141DL GROENLO
  Nederland
   
Telefoon Nederland: 040-7009700 (ma. - do. 9:00 t/m 17:30 & vr. 9:00 t/m 17:00)
Telefoon België: 03-8081058 (ma. - do. 9:00 t/m 17:30 & vr. 9:00 t/m 17:00)
   
KvK-nummer: 65916034
BTW Nummer Nederlandse klanten: NL856315217B02
BTW Nummer Belgische klanten: BE0721471845
   
E-Mail: info@mobilemango.nl of info@mobilemango.be
Twitter: @MobileMangoNL
FaceBook: FaceBook.com/Mobilemango